Parukjere Laura

Specialiteti i Laures eshte krehja dhe stilimi, te cilat ajo i ka perfeksionuar vazhdimisht gjate viteve duke marre pjese ne konkurse, trajnime, apo konferenca te ndryshme nderkombetare. Gjithashtu, Laura eshte e specializuar ne prerje moderne dhe kolorimetri.
Parukjere Santa

Specialiteti i saj eshte makijazhi per zonjat, por edhe per klientet tona te reja, te cilave ajo u nxjerr me ne pah bukurine e tyre te fresket dhe natyrale. Santa luan gjithashtu nje rol te rendesishem ne mbulimin e sherbimit te krehjeve dhe ka ekspertize ne trajtimin, lyerjen, dhe heqjen e vetullave.

Estetiste Eleni

Eshte e specializuar per masazhet relaksuese te fytyres dhe trupit, por mos te harrojme ketu edhe trajtimet anticelulit. Eleni ka mbaruar studimet e saj ne nje nga shkollat me prestigjoze te estetikes ne Selanik, ku ka pasur mundesine te trajnohet nga profesioniste angleze.
Estetiste Olesta

Eksperte per trajtime manikyr dhe pedikyr, te shoqeruara me masazhe relaksuese te cilat ndihmojne ne rafinimin e formave elegante. Ashtu sic e dime, nje nga tiparet me terheqese te nje femre jane gishtat dhe elegance e tyre. Gjithashtu, Olta eshte e specializuar ne sherbimet e manikyr xhelit dhe thonjeve me xhel.